Bruno Banani parfum voor heren

Op zoek naar heerlijke Bruno Banani parfum? Op deze pagina vindt u een lijst van alle  Bruno Banani heren parfum!

Bruno Banani Pure Man – Eau de Toilette

Bruno Banani Pure Man - Eau de ToiletteBruno Banani Pure for Man Eau de Toilette is een geur voor stoere mannen die alles onder controle hebben en genieten van het leven. Het is een frisse en tegelijkertijd licht pittige geur met passie en een avontuurlijk randje.

Bruno Banini Pure Man is zeker een heren parfum die wij zullen aanraden voor een man!

Meer informatie en reviews over Bruno Banani Pure Man – Eau de Toilette

Bruno Banani Man – Eau de Toilette

Bruno Banani Man - Eau de ToiletteBruno Banani Man is een heerlijke Eau de Toilette geur van mannelijkheid en succes. Een echt mannelijke parfum die zeer frisse geur heeft en overal op naar toe kan doen.

Eeen heerlijke heren parfum die je elke dag op kan doen! Is deze parfum wat voor jou?

Meer informatie en reviews over Bruno Banani Man – Eau de Toilette

Bruno Banani Made For Men – Eau de Toilette

Bruno Banani Made For Men - Eau de ToiletteBruno Banani Made for Men is een heerlijke houtige parfum. Oud cederhout, muskus, mos en extract van de tonkaboon geven de geur zijn sterk mannelijke karakter. De geur is ook lekker fris en karakteristiek. Afgemaakt met een vleugje geranium ontstaat de verfijnde mix van aroma’s die deze heerlijke parfum maakt.

Meer informatie en reviews over Bruno Banani Made For Men!

Over Bruno Banani parfum

Bruno Banani is een Duits bedrijf opgericht door Wolfgang Jassner, Klaus Jungnickel, Jan Jassner in 1993. Bruno Banani is een mode bedrijf met kleding voor mannen en vrouwen. De parfum met de merknaam Bruno Banani worden op de markt gebracht door Wella. Het merk Wella is bekend van de haarproducten en onderdeel van Cosmopolitan cosmetica. Bruno Banani staat bekend om haar heerlijke parfum tegen redelijke prijzen.