Jean Paul Gaultier parfum voor heren

Op zoek naar heerlijke Jean Paul Gaultier parfum? Op deze pagina vindt u een lijst met alle Jean Paul Gaultier eau de toilette, eau de parfum en aftershave herengeuren!

Jean Paul Gaultier Le Male – Eau de Toilette

Jean Paul Gaultier wilde de man weer hullen in een zweem van ouderwetse scheerzeep met een moderne en sexy touch. Hij gebruikte lavendel en munt in de kopnoot om de geur van zeep te benaderen en combineerde dit met bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en natuurlijk musk.

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier Le Male.

Jean Paul Gaultier le Male summer (2013) – Eau de toilette

Jean Paul Gaultier Le Male Summer Eau de toilette is een aantrekkelijk parfum die je verleid, lokt, inpalmt en uitnodigt. Je raakt verslaaft aan de geur, fantasie en mannelijkheid. Jean Paul Gaultier Le Male Summer Eau de toilette  laat je sexy, mannelijk en stoer voelen waardoor je absoluut onweerstaanbaar wordt voor vrouwen. De ingrediënten die voor dit magische resultaat zorgen zijn onder andere munt, lavendel, bergamot, kaneel, komijn, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en cederhout. Jean Paul Gaultier Summer 2013 is de Limited Edition zomergeur van Jean Paul Gaultier.

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier le Male summer.

Jean Paul Gaultier Fleur Du Male – Eau de Toilette

Een geheel contrasterende Eau de Toilette, een 100% mannelijke bloem.
Een zeer mannelijke lichaamsflacon in dicht en stralend wit. Frisse en sensuele geur op basis van oranjebloesem.

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier Fleur Du Male.

Jean Paul Gaultier 2 – Eau de Parfum

Gaultier2 van Jean Paul Gaultier heeft een magische aantrekkingskracht, voor mannen én vrouwen tegelijk. Een magnetische, sensuele en mysterieuze geur. Gaultier2 bevat een combinatie van de ingrediënten Amber, Musk en Vanille.

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier 2.

Jean Paul Gaultier Kokorico – Eau de Toilette

Laat je mannelijkheid zien met deze krachtige en frisse parfum van Jean Paul Gaultier. Cacaobonen, patchouli, ceder en vetiver maken dit een energieke geur met een sexy en moderne uitstraling.

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier Kokorico.

Jean Paul Gaultier Le Male Terrible – Eau de Toilette

Een nieuwe versie van de legendarische Jean Paul Gaultier Le Male. Een vreselijk frisse hoofdnoot, een vreselijk mannelijke hartnoot en een vreselijk sexy en ruwe basisnoot.

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier Le Male Terrible.

Jean Paul Gaultier Le Male  – Aftershavelotion

De geur van Jean Paul Gaultier Le Male, is wereldwijd bekend en alom geliefd. Niet zonder reden; dit parfum is zoet maar fris tegelijk. De geur straalt mannelijkheid uit wat al af te zien is aan het flesje in de vorm van een mannen torso. Voor een extra fris gevoel en een heerlijke geur na het scheren werkt deze after shave als geen ander. Maximaliseer je aantrekkingskracht!

Meer informatie en reviews over Jean Paul Gaultier Le Male.