Mannen Luchtjes > Aftershave voor heren

Aftershave voor heren

Bent u op zoek naar een aftershave voor mannen? Wij hebben een verschillende artikelen over aftershave voor mannen. Op deze pagina vindt u alles over waarom aftershave, de top 10 aftershave en meer informatie.

Wat is aftershave?

Aftershave wordt gebruikt voor na het scheren. Door het scheren kan de huid branderig zijn gaan aanvoelen en kunnen kleine wondjes zijn ontstaan. De poriën van de huid zijn meer geopend dan normaal. Aftershave bevat daarom vaak stoffen en zuren, die de poriën van de huid wat samentrekken, ontsmettende stoffen die voorkomen dat de wondjes gaan infecteren en verkoelende stoffen die het branderige gevoel onderdrukken.

Wat wij van mannen luchtjes nog belangrijker vinden is natuurlijk de geur van aftershave. Aftershave heeft vaak een echte mannelijke geur, waardoor het zeer geliefd is onder de mannen. Er zijn verschillende soorten aftershave: aftershave balsem, aftershave creme, aftershave gel, aftershavelotion.

Top 10 aftershaves

Een goede aftershave kiezen is moeilijk. Daarom kunt u gebruik maken van onze top 10 aftershaves die wij samengesteld hebben.

Vragen over aftershave?

Heeft u meer vragen over aftershave? U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier voor al uw vragen over onze mannengeuren.