Mannen Luchtjes > Blog > Lekkerste mannengeur volgens vrouwen

Wat vinden vrouwen de lekkerste mannengeur?

Mannen zijn vaak op zoek naar een mannengeuren die vrouwen het lekkerst en aantrekkelijkste vinden. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden moet er natuurlijk eerst onderzoek gedaan worden naar volgende vraag bij de dames.

Welke parfum vinden jullie het lekkerste bij mannen?

Inmiddels hebben we het onderzoek afgerond en is er een uitslag bekend. Wat is de lekkerste mannengeur volgens vrouwen?

De lekkerste mannengeur volgens vrouwen

Jean Paul Gaultier Le Male

Le Male – Jean Paul Gaultier

Die heerlijke parfum in dat mooie mannelijk flesje, dat kan natuurlijk maar 1 parfum zijn. Le Male van Jean Paul Gaultier was volgens ons al het lekkerste parfum die er bestond, maar dit wordt ook nog bevestigd door de vrouwen.

Jean Paul Gaultier is een heerlijke herkenbare geur die gelieft is bij zowel vrouwen als mannen. De unieke geur heeft veel verschillende ingrediƫnten en blijft lang hangen.

Misschien niet een hele verrassende uitkomt, want Jean Paul Gaultier Le Male is ook al uitgeroepen tot de lekkerste mannengeur en staat op de nummer 1 van de top 10 mannengeuren. Deze parfum is ook 1 van onze favoriet die je dagelijks kan opdoen bij elke gelegenheid. We denken dat deze parfum nog vele jaren in de top 3 van de mannengeuren zal verschijnen.

Bekijk nu de beste deals, reviews en informatie over Le Male van Jean Paul Gaultier.

Wat is jouw lekkerste mannengeur?

Vind jij Le Male ook de lekkerste mannengeur of heb je een andere favoriete parfum? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

1 thought on “Wat vinden vrouwen de lekkerste mannengeur?”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *