Wat vinden vrouwen de lekkerste mannengeur?

Standaard

Mannen zijn vaak op zoek naar een mannengeur die vrouwen het lekkerst vinden. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden moet er natuurlijk eerst goed onderzoek gedaan worden naar volgende vraag: Dames, welke mannengeur vinden jullie het lekkerst?

Inmiddels hebben we het onderzoek afgesloten en hebben we verschillende reacties ontvangen via social media en email! Iedereen bedankt voor jullie reacties. Tijd voor de uitslag van het onderzoek naar de lekkerste mannengeur volgens vrouwen…

De lekkerste mannengeur volgens vrouwen:

Jean Paul Gaultier Le Male – Eau de Toilette

Jean Paul Gaultier Le MaleDie heerlijke parfum in dat mooie flesje die eruit ziet als een man. dat kan natuurlijk maar 1 geur zijn. Jean Paul Gaultier was volgens ons al het lekkerste parfum die er bestond, maar dit wordt ook nog bevestigd door verschillende mensen.

Jean Paul Gaultier is een heerlijke geur die vaak meteen herkend wordt. De geur heeft veel verschillende ingrediënten die een unieke mannengeur vormen.

Misschien niet een hele verrassende uitkomt, want Jean Paul Gaultier Le Male is ook al de lekkerste mannengeur! Volgens ons is deze mannengeur echt super lekker en zal deze nog vele jaren in de top 3 van de lekkerste mannengeur verschijnen.

Bekijk meer informatie en reviews over de mannengeur Jean Paul Gaultier – Le Male!

Beste deals voor Jean Paul Gaultier – Le Male
Koop nu bij Bol.com: €83,99 – 200ml

Wat is jouw lekkerste mannengeur?

Vind jij Jean Paul Gaultier Le Male ook de lekkerste mannengeur of heb je een andere favoriete mannengeur? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Is JPG jouw favoriet? Deel het via social media en wie weet geeft iemand jouw deze heerlijke geur!

Top 10 mannengeuren

In de top 10 mannengeuren zitten nog veel meer geuren die vrouwen lekker vinden!

Top 10 heren parfum

Bekijk ook de eau de parfum top 10 voor heren!

 

One Comment

Leave a Reply