Populaire parfum merken voor mannen

Standaard

Na onze succesvolle onderzoeken, zoals beste parfum van 2014 en lekkerste mannengeur volgens vrouwen hebben we nu onderzoek gedaan naar populaire parfum merken voor heren! Het onderzoek naar de populairste parfum merken voor mannen is inmiddels afgerond en de uitslagen zijn bekend!

Wij zijn blij dat zoveel mensen hebben meegedaan aan het onderzoek. Meer dan 120 mensen hebben meegedaan en hun favoriete parfum merk ingevuld. Iedereen bedankt voor het invullen! Vergeet dit onderzoek niet te delen!

Benieuwd naar de uitslag? Lees dan snel verder!

Winnaar parfum merken: Jean Paul Gaultier

Met 14% van alle stemmen is Jean Paul Gaultier op de nummer 1 geëindigd van de populairste parfum merken onder alle mannen! Niet geheel verrassend, want de parfum Le Male van Jean Paul Gaultier is ook al geëindigd als beste parfum van 2013 en lekkerste mannengeuren volgens vrouwen en staat op nummer 1 in de top 10 mannengeuren!

Ben jij ook fan van Jean Paul Gaultier? Bekijk hier alle parfums van Jean Paul Gaultier!

Populairste parfum merk 2: Armani

Op de 2e plaats van de populairste parfum merken is Armani geëindigd met 11% van de stemmen! We wisten natuurlijk dat deze hoog in de lijst zou scoren, want met parfums zoals Acqua Di Gio Essenza en Acqua di Gio Homme heeft Armani een sterk parfum merk neergezet!

Ben jij ook fan van Armani? Bekijk hier alle parfums van Armani!

Populairste parfum merk 3: Hugo Boss & Paco Rabanne

Met allebei 9 % van de stemmen zijn Hugo Boss & Paco Rabanne op een gedeelde 3e plaats geëindigd! Hugo Boss is natuurlijk bekend van Bottled Men die in ons vorige onderzoek als beste parfum van 2014 werd verkozen! Paco Rabanne is bekend van de heerlijke gouden parfum One Million, die nummer 2 staat in de top 10 mannengeuren!

Ben jij ook fan van Hugo Boss of Paco Rabanne? Bekijk hier alle parfums van Hugo Boss of Paco Rabanne!

Uitslag populaire parfum merken

Hieronder kan je de hele uitslag van het onderzoek lezen! Staat jouw lievelingsparfum ook bij de populairste parfum merken?

Als je op een parfum klikt krijg je alle parfums te van het merk te zien!

Jean Paul Gaultier 14%
Armani 11%
Hugo Boss 9%
Paco Rabanne 9%
Overige parfum merken 8%
Calvin Klein 7%
Chanel 6%
Yves Saint Laurent 5%
Diesel 4%
Davidoff 4%
Dolce & Gabanna 3%
Tommy Hilfiger 3%
Gucci 3%
Burberry 2%
Axe 2%

Iedereen nogmaals bedankt voor het meedoen en het zou leuk zijn als jullie de uitslagen van het onderzoek zouden delen. Vergeet ook geen reactie achter te laten van jouw favoriete parfum merk!

2 Comments

    • Hoi Joost,

      Bedankt voor je reactie!

      Het is een onderzoek naar de populairste parfum merken en daar zitten meestal veel mainstream merken tussen, omdat deze eenmaal populair zijn 😉 Je kan bij other jouw favoriet merk invullen! Wie weet kunnen we daar in de toekomst nog een bericht over schrijven!

Leave a Reply