Mannen Luchtjes > Blog > De lekkerste mannengeur van 2023: Le Male

De lekkerste mannengeur van 2023: Le Male

Op zoek naar de perfecte mannengeur voor dit jaar? Wij hebben een grondig onderzoek uitgevoerd onder onze bezoekers om de lekkerste parfum voor heren van 2023 te ontdekken. Lees verder om te ontdekken welke geur onze nummer één is geworden.

De lekkerste mannengeur van 2023 is geworden Le Male van Jean Peal Gaultier

Over Le Male van Jean Peal Gaultier

Jean Paul Gaultier - Le Male

Jean Paul Gaultier, geboren op 24 april 1952 in Arcueil, is een bekende Franse modeontwerper en voormalig televisiepresentator. Met zijn parfum Le Male wilde hij een unieke geur creëren door een klassieke geur te combineren met moderne en sexy noten. Hij gebruikte onder andere lavendel en munt in de topnoot om de geur van zeep na te bootsen en combineerde dit met bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en musk. Het resultaat is een heerlijke parfum die hij Le Male noemde en die momenteel door velen wordt erkend vanwege zijn unieke uitstraling.

Le Male werd in 1995 op de markt gebracht en is sindsdien een van de best verkochte mannengeuren in Europa, die al vele jaren aan de top staat. Uit eigen onderzoek is gebleken dat vrouwen de geur van Jean Paul Gaultier Le Male ook als de lekkerste mannengeur beschouwen.

Verschillende varianten van de lekkerste mannengeuren

Jean Paul Gaultier heeft een aantal varianten uitgebracht van de heerlijke mannengeur Le Male. Hieronder vind je de beschikbare opties:

  • Eau de toilette spray (40ml, 75ml, 125ml, 200ml)
  • Aftershave (125ml)
  • Shower gel (200ml)
  • Deodorant spray (150ml)
  • Deodorant stick (75ml)
  • Aftershave balsem (100ml)

Wil jij ook de lekkerste mannengeur van 2023 bestellen?

We zijn nieuwsgierig naar jouw favoriete parfum. Ben je ook enthousiast over Le Male van Jean Paul Gaultier? Laat het ons weten in de reacties en deel jouw mening over de lekkerste mannengeur.

Top 10 heren parfum

1 thought on “De lekkerste mannengeur van 2023: Le Male”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *