De lekkerste mannengeur 2020

Standaard

Iedereen wil natuurlijk weten wat de lekkerste mannengeur is van 2020! Wij hebben daarom hiernaar onderzoek gedaan en zijn tot de volgende uitslag gekomen. In dit artikel lees je alles over de lekkerste parfum! Maar eerst de uitslag: de lekkerste mannengeur van2020 is geworden:

Jean Peal Gaultier – Le Male

Jean Paul Gaultier (Arcueil, 24 april 1952) is een Frans modeontwerper en voormalig televisiepresentator.

Jean Paul Gaultier wilde de man voor de mannen ouderwets tintje combineerde met een modern en sexy om zo een unieke geur te maken. Hij gebruikte verschillende ingrediënten lavendel en munt in de kopnoot om de geur van zeep te benaderen en combineerde dit met bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en natuurlijk musk. Hieruit is een heerlijke parfum gekomen die hij Le Male genoemd heeft. De unieke uitstraling die momenteel door vele herkend wordt maakt de parfum af.

De lekkere parfum Le Male kwam in 1995 op de markt, en is een van de best verkochte mannen parfum in Europa die al vele jaren aan de top staat. Ook volgens de vrouwen is de lekkerste mannengeur Jean Paul Gaultier is uit eigen onderzoek gebleken. (onderzoek: lekkerste mannengeur volgens vrouwen)

Lekkerste mannengeur in verschillende varianten

Jean Paul Gaultier – Le Male heeft verschillende varianten van zijn mannengeur, zie hieronder de verschillende varianten:

  • Eau de toilette spray (40ml, 75ml, 125ml, 200ml)
  • Aftershave (125ml)
  • Shower gel (200ml)
  • Deodorant spray (150ml)
  • Deodorant stick (75ml)
  • Aftershave balsem (100ml)

Commercial van de lekkerste mannengeur

U vindt hieronder de commercials van Jean Paul Gaultier Le Male.

De lekkerste mannengeur bestellen?

Wilt u de lekkerste mannengeur aller tijden ook hebben? Of wilt u hem weggeven als kado? Bestel Jean Paul Gaultier nu voordelig!

Wat is jouw lekkerste mannengeur?

Natuurlijk hoef je het er niet mee eens te zijn dan Jean Paul Gaultier de lekkerste mannengeur aller tijden is en vind u een ander mannen luchtje veel lekkerder. Wij zijn zeer benieuwd wat jou lekkerste mannengeur is. Laat het ons weten via de onderstaande reacties!

Top 10 mannengeuren

Bekijk ook eens de top 10 eau de toilette mannengeuren!

Top 10 heren parfum

Bekijk ook eens de top 10 eau de parfum voor heren!

 

2 Comments

  1. Pingback: Hugo Boss - Energise for Men | Mijn favoriete parfum!

Leave a Reply