Mannen Luchtjes > Blog > Lekkerste mannengeur van 2022

Lekkerste mannengeur van 2022

Ben je op zoek naar de lekkerste mannengeur van 2022? Wij hebben onderzoek gedaan naar de lekkerste parfum voor heren onder onze bezoekers en zijn tot de volgende uitslag gekomen.

De lekkerste mannengeur van 2022 is geworden:

Jean Peal Gaultier – Le Male

Jean Paul Gaultier - Le Male

Jean Paul Gaultier (Arcueil, 24 april 1952) is een Frans modeontwerper en voormalig televisiepresentator.

Jean Paul Gaultier wilde de man voor de mannen ouderwets tintje combineerde met een modern en sexy om zo een unieke geur te maken. Hij gebruikte verschillende ingrediƫnten lavendel en munt in de kopnoot om de geur van zeep te benaderen en combineerde dit met bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en natuurlijk musk. Hieruit is een heerlijke parfum gekomen die hij Le Male genoemd heeft. De unieke uitstraling die momenteel door vele herkend wordt maakt de parfum af.

De lekkere parfum Le Male kwam in 1995 op de markt, en is een van de best verkochte mannen parfum in Europa die al vele jaren aan de top staat.

Ook volgens de vrouwen is de lekkerste mannengeur Jean Paul Gaultier is uit eigen onderzoek gebleken. (onderzoek: lekkerste mannengeur volgens vrouwen).

Verschillende varianten

Jean Paul Gaultier heeft verschillende varianten van zijn mannengeur Le Male uitgebracht. Hieronder vind je de verschillende varianten:

  • Eau de toilette spray (40ml, 75ml, 125ml, 200ml)
  • Aftershave (125ml)
  • Shower gel (200ml)
  • Deodorant spray (150ml)
  • Deodorant stick (75ml)
  • Aftershave balsem (100ml)

Wil jij ook de lekkerste mannengeur aller tijden bestellen?

Wat is jouw lekkerste parfum?

We zijn benieuwd wat jouw favoriete parfum is? Ben je net zo enthousiast als ons over Le Male van Jean Paul Gaultier als ons? Laat een reactie achter met jouw mening over de lekkerste mannengeur en jouw favoriete parfum in de reacties.

Top 10 heren parfum

1 thought on “Lekkerste mannengeur van 2022”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.