Mannen Luchtjes > Blog > Top 10 damesgeuren 2023

Top 10 damesgeuren 2023

Speciaal voor de mannen die een keer een lekkere damesgeur voor hun vrouw, vriendin, familie of kennis willen geven, hebben we een ook een top 10 damesgeuren gemaakt. Het is altijd leuk om een parfum als verassing of cadeau te geven, maar voor veel mannen is het heel moeilijk om een goede damesgeur uit te kiezen. Met deze top 10 damesgeuren wordt het een stuk makkelijker en gaat dat zeker lukken!

In tegenstelling bij de Top 10 mannengeuren zijn er bij dames vooral veel eau de parfum geuren. De prijzen liggen hierdoor ook vaak iets hoger dan bij de herengeuren! Als je op zoek ben naar een damesgeur is het belangrijk om te bedenken wat voor soort geur jouw vriendin/vrouw lekker zou vinden: kruidig, bloemig of meer een frisse parfum. Daarnaast moet je rekening houden of ze een eau de parfum of eau de toilette geur wil. Eau de parfum is in het algemeen iets sterker in geur en eau de toilette is iets lichter. Daar staat tegenover dat eau de parfum vaak ook duurder is. Succes met het uitzoeken van een heerlijke damesgeur!

Top 10 parfum voor dames

Bekijk nu onze top 10 damesgeuren 2023 met heerlijke parfums en laat weten wat je van deze parfums vind.

1. Lancôme La Vie est Belle – Eau de Parfum

Lancôme La Vie est Belle - Eau de Parfum

Een heerlijke kruidige damesgeur van Lancôme. Deze parfum staat al vele jaren in de top van de damesgeuren! La Vie est Belle is een eau de parfum met een sterke, maar niet te overheersende, geur. Zeker een aanrader om als cadeau aan een vriendin of je vrouw te geven.

Meer informatie, reviews en prijzen van Lancôme La Vie est Belle

2. Paco Rabanne Lady Million – Eau de Parfum

Paco Rabanne Lady Million for Women - Eau de Parfum

Naast de succesvolle mannengeur 1 Million is er ook voor dames de Lady Million! Een heerlijke bloemige geur voor de vrouwen! Een lekkere sensuele eau de parfum die de hele dag gedragen kan worden bij elke gelegenheid. Leuk cadeau om weg te geven met prachtige uitstraling. Ook veel mannen vinden deze geur zeer aantrekkelijk!

Meer informatie, reviews en prijzen van de damesgeur Lady Million.

3. Cacharel Noa – Eau de Toilette

Cacharel Noa for Women - Eau de Toilette

Noa is ook een heerlijke bloemige damesgeur die al vele jaren in de top 10 damesgeuren staat. Deze geur wordt gezien als een romantische geur, maar is niet te overheersend. Je blijft de parfum de hele dag ruiken wat een voordeel is.

Reviews, prijzen en meer informatie over Noa Cacharel.

4. Chanel Coco – Eau de Parfum

Chanel Coco for Women - Eau de Parfum

Chanel Coco is een kruidige damesgeur van Chanel die veel verschillende ingrediënten heeft. De combinatie zorgt voor een sensuele geur die bij veel vrouwen geliefd zijn! Is wat aan de dure kant, maar is zijn geld zeker waard!

Meer weten over de heerlijke damesgeur Chanel Coco?

5. Dolce & Gabbana Light Blue – Eau de Toilette

Dolce & Gabbana Light Blue for Women - Eau de Toilette

Light Blue is een eau de toilette damesgeur die heel lekker fris is. Zeker een aanrader om als cadeau te geven, aangezien de prijs zeer aantrekkelijk is! Naast Noa is Light Blue de enige eau de toilette geur die in de top 10 damesgeuren 2023 staat.

Meer informatie, reviews en prijzen van de damesgeur Light Blue.

6. D&G The One – Eau de Parfum

Dolce & Gabbana the One for Women - Eau de Parfum

Dolce & Gabbana the One is een kruidige parfum die zeer geliefd is bij vrouwen! De kruidige parfum wordt ook als een zwoele en sexy geur ervaren! Een luxe parfum die weinig sprays nodig heeft om er de hele dag te van genieten.

Wil jij meer informatie, reviews of prijzen van Dolce & Gabbana – the One weten?

7. Christian Dior J’adore L’Absolu – Eau de Parfum

Christian Dior J'adore L'Absolu for Women - Eau de Parfum

Christian Dior J’adore L’Absolu is een bloemige parfum. Deze parfum is misschien aan de dure kant, maar staat niet voor niks in de top 10 damesgeuren. Zeer gelieft bij de vrouwen door de goede combinatie van veel verschillende ingrediënten, zoals orchideën, viooltjes, rozen en zwarte bessen die zorgt voor een heerlijke aroma.

Wil jij ook J’adore van Christian Dior voordelig bestellen of meer reviews lezen?

8. Chanel No. 5 – Eau de Parfum

Chanel No. 5 for Women - Eau de Parfum

Chanel No.5 is een bloemige parfum en echt een top geur! Hoewel de prijs boven de €100,- ligt voor 60 ml staat deze geur al jaren aan de top van de damesgeuren. Dus als je je vrouw wil verrassen koop je deze heerlijke geur van Chanel!

Wil jij reviews, prijzen of meer informatie lezen over Chanel No. 5?

9. Thierry Mugler Alien – Eau de Parfum

Thierry Mugler Alien for Women - Eau de Parfum

Thierry Mugler Alien is ook een bloemige eau de parfum met een mooie uitstraling! Deze geur is zeer uniek en zal zeker opgemerkt worden. De mix van amber, hout-achtigen, oranje bloesem, groene noten en vanille zorgen voor een bloemige, opvallende geur. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Wil jij de damesgeur  Alien van Thierry Mugler bestellen?

10. DKNY Be delicious – Eau de Parfum

DKNY Be delicious for Women - Eau de Parfum

DKNY Be delicious is een bloemige, maar ook heerlijk frisse parfum. Deze damesgeur zit in een prachtige bol  en leuk om weg te geven! DKNY is vooral zeer geliefd bij jonge mensen, maar een aanrader voor iedereen!

Meer informatie, reviews of prijzen over de  DKNY Be delicious uit de top 10 damesgeuren?

Wat is jouw favoriete parfum voor dames? Welke parfum staat er niet in de top 10 damesgeuren van 2023, die er volgens jou wel in zou moeten? Welke parfum heb jij onlangs aan een vrouw gegeven en was een groot succes? Of geef een review over 1 van de dames parfums. We zijn benieuwd naar jouw mening en waarderen dit heel erg. Je kan ze eenvoudig hieronder in de reacties achterlaten!

4 thoughts on “Top 10 damesgeuren 2023”

  1. M’n vrouw is dol op ‘ Teint de Neige ‘ van Lorenzo Villoresi. Bloemig, poederig en je ruikt het zeer lang en doorheen de kamer ☺

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *