Mannen Luchtjes > Blog > Beste parfum 2022 voor mannen

Beste parfum 2022 voor mannen

Na het succesvolle onderzoek naar de lekkerste mannengeur zijn we nu benieuwd naar de beste parfums van 2022 voor mannen. Hiervoor hebben wij een onderzoek opgezet, zodat iedereen zijn beste parfum kon invullen.

Beste heren parfum 2022

Hieronder kan je de resultaten zien van ons onderzoek naar de beste parfum voor heren van 2022.

1. Hugo Boss – Bottled Men

Hugo Boss – Bottled Men

De beste parfum is dit jaar niet Jean Paul Gaultier geworden met Le Male. De bekende Bottled Men van Hugo Boss is met ruim 23% de beste parfum van 2022 geworden. Deze parfum stond al eerder in de top 10 mannengeuren op nummer 5.

Bottled Men is een echte mannelijke parfum die vrij lang blijft hangen. De parfum heeft als hoofdnoot rode appel, die gecombineerd met de kruid kaneel en een zachte hartnoot de perfecte mannelijke geur vormt. Samen met een basisnoot van hout- en amberachtige geuren vormt Bottled Men een perfecte geur.

Meer informatie, deals, reviews of wil je de beste parfum van 2022 bestellen? Alles over Hugo Boss – Bottled Men


2. Paco Rabanne – One Million

 Paco Rabanne – One Million

De 2e plaats met 19% van de stemmen is One Million van Paco Rabanne. Wij schreven al eerder over One Million als het grootste succes van Paco Rabanne.

Paco Rabanne wil met de One Million parfum iets unieks uitstralen, zoals status, verleiding, luxe, rijkdom. Een soort ideaal beeld wat elke man zou willen. De parfum heeft een verleidelijke geur, die bij de vrouwen zeer aantrekkelijk vinden. Met ingrediënten zoals sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel en amber wordt er gezorgd voor een unieke parfum voor heren.

Meer weten, beste deals, reviews of One Million bestellen? Lees hier alles over de parfum One Million – Paco Rabanne.

Update: 1 Million is in 2022 de grote winnaar geworden in top 10 herengeuren.

3. Jean Paul Gaultier – Le Male

Jean Paul Gaultier - Le Male

De beste parfum en de lekkerste parfum volgens vrouwen is met 14% op nummer 3 geëindigd: Le Male van Jean Paul Gaultier.

De parfum, bekend van het flesje als mannen lichaam is ook nu weer in de top 3 beste parfums van 2022 geëindigd! De heerlijke parfum van Jean Paul Gaultier kenmerkt zich aan zijn unieke geur. Het maakt gebruik van ingrediënten, lavendel, munt, bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en musk. De combinatie hiervan zorgt voor een geur die iedereen zal herkennen en welke zeer geliefd is bij de vrouwen.

Meer weten, deals, reviews of de Le Male kopen? Lees alles over de heerlijke parfum Le Male van Jean Paul Gaultier.

Andere populaire parfums:

Wat vind jij de beste parfum? Laat hieronder een reactie achter.

Top 10 heren parfum

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.