Beste parfum 2020 voor mannen

Standaard

Na het succesvolle onderzoek naar de lekkerste mannengeur zijn we nu benieuwd naar de beste parfum van 2020 voor mannen. Hiervoor hebben wij een onderzoek opgezet, zodat iedereen zijn beste parfum kon invullen!

Beste parfum 2020

Hieronder kan je de resultaten zien van ons onderzoek naar de beste parfum van 2020!

Nummer 1: Hugo Boss – Bottled Men

Hugo Boss bottled Men

Hugo Boss – Bottled Men

De beste parfum is dit jaar niet Jean Paul Gaultier geworden met Le Male. De bekende Bottled Men van Hugo Boss is met ruim 23% de beste parfum van 2020 geworden! Deze parfum stond al eerder in de top 10 mannengeuren op nummer 5!

Bottled Men is een echte mannelijke parfum die vrij lang blijft hangen. De parfum heeft als hoofdnoot rode appel, die gecombineerd met de kruid kaneel en een zachte hartnoot de perfecte mannelijke geur vormt. Samen met een basisnoot van hout- en amberachtige geuren vormt Bottled Men een perfecte geur.

Meer informatie, reviews of wil je de beste parfum van 2020 bestellen? Bekijk alles over de beste parfum Bottled Men van Hugo Boss!

Beste deals voor Hugo Boss – Bottled Men:
Koop nu bij Bol.com:  €56,33 – 100ml
Koop nu bij fonQ: €46,90 – 50ml
Koop nu bij Douglas: €49,95 – 50ml + GRATIS showergel 100ml

Nummer 2: Paco Rabanne – One Million

paco rabanne

Paco Rabanne – One Million

De tweede plaats met 19% is geworden One Million van Paco Rabanne. Wij schreven al eerder over One Million als het grootste succes van Paco Rabanne!

Paco Rabanne wil met de One Million parfum iets unieks uitstralen, zoals status, verleiding, luxe, rijkdom. Een soort ideaal beeld wat elke man zou willen. De parfum heeft een verleidelijke geur, die bij de vrouwen zeer aantrekkelijk vinden! Met ingrediënten zoals sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel en amber wordt er gezorgd voor een unieke parfum voor heren!

Meer weten, reviews of de One Million bestellen? Lees hier alles over de parfum One Million van Paco Rabanne!

Update: 1 Million is de grote winnaar geworden in top 10 herengeuren

Beste deals voor Paco Rabanne – One Million:
Koop nu bij Bol.com:  €100,51 – 200ml
Koop nu bij Douglas:  €46.27 – 50ml + gratis travelspray 10ml
Koop nu bij Parfumwinkels.nl: €99 – 200 ml

Nummer 3: Jean Paul Gaultier – Le Male

Jean Paul Gaultier - Le Male

Jean Paul Gaultier – Le Male

De beste parfum en de lekkerste parfum volgens vrouwen is met 14% op nummer 3 geëindigd: Le Male van Jean Paul Gaultier!

De parfum, bekend van het flesje als mannen lichaam is ook nu weer in de top 3 beste parfums van 2020 geëindigd! De heerlijke parfum van Jean Paul Gaultier kenmerkt zich aan zijn unieke geur. Het maakt gebruik van ingrediënten, lavendel, munt, bergamot, kaneel, oranjebloesem, vanille, tonkaboon, sandelhout en musk. De combinatie hiervan zorgt voor een geur die iedereen zal herkennen en welke zeer geliefd is bij de vrouwen.

Meer weten, reviews of de beste parfum kopen? Lees alles over de heerlijke parfum Le Male van Jean Paul Gaultier

Beste deals voor Jean Paul Gaultier – Le Male
Koop nu bij Bol.com: €81,59 – 200ml
Koop nu bij Douglas: €34,95 – 75ml
Koop nu bij Parfumwinkels: €43,65 – 75ml

Overige uitslagen van het onderzoek: beste parfum van 2020

Iedereen bedankt voor het meedoen en vergeet de uitslag van het onderzoek: de beste parfum van 2020 niet te delen! Doen jullie volgend jaar mee naar het onderzoek naar de beste parfum van 2021?

Leave a Reply