Goedkope parfum online bestellen?

Standaard

Helaas zijn de meeste parfums duur en zijn er weinig goedkope parfums beschikbaar. Wij willen natuurlijk dat iedereen een parfum op kan doen en hebben daarom hebben 3 goedkope parfums uitgezocht die je online kan bestellen. Natuurlijk hebben we deze geuren niet alleen op prijs geselecteerd, maar hebben we geuren uitgezocht die ook echt lekker zijn en wij zelf zouden aanbevelen.

Goedkope herengeuren & parfums

Adidas – Pure Game

Pure Game van Adidas is een houtachtig kruidige geur voor heren. Top: Grapefruit, Mandarijn, Basilicum, Peper. Midden: Lavendel, Guaiac hout, Cipres. Basis: Sandelhout, Patchouli, Wierook, Tonkaboon.

Een parfum is vaak leuk om als kado en vooral de goedkopere prijs van de parfum van Pure Game maakt het leuk om weg te geven. Pure Game is vaak in de aanbieding en daarom bevelen wij deze geur zeker aan! Meer informatie en reviews  of Pure Game online bestellen? Bekijk alles over Pure Game van Adidas!

Playboy – Malibu

Playboy Malibu

Playboy Malibu is 1 van de bekendste geuren van playboy. Deze geur is een combinatie van frisheid met een mannelijke geur erachter. Ook de vrouwen vinden deze geur zeer aantrekkelijk en is zeker een aanrader.

Deze heerlijke eau de toillette geur heeft een vaste laag prijs en je kunt hem goedkoop online bestellen! Meer informatie en reviews over Playboy Malibu!

Blue Stratos

Blue Stratos - Eau de Toilette

Blue Stratos eau de toilette is echte mannen parfum met een unieke geur sensatie. Deze geur blijft vaak lang hangen en zal niet onopgemerkt blijven. Blue Stratos staat bekend om zijn echte mannelijke geuren! Ook persoonlijk vinden wij deze parfum echt een aanrader. Aan de ene kant is het wel een goedkope parfum, maar dat doet helemaal niks af van zijn geur!

Meer informatie en prijzen van Blue Stratos of wil je deze goedkope parfum online bestellen? Lees alles over Blue Stratos – Eau de Toilette

Wat is jouw favoriete goedkope parfum?

Welke goedkope parfum vind jij echt lekker en zouden we hier in dit rijtje moeten opnemen? Laat het ons weten in de reacties! We zouden het waarderen als je deze lijst wil delen met jouw social media, zodat iedereen deze goedkope parfum onder ogen krijgt.

One Comment

  1. Net weer gekeken bij mijn favo plek voor geurtjes. Hun verdienen eigenlijk wel echt een plekje hier hoor. Over goedkoop gesproken. Maar man, komt niet in de buurt van die geuren hier boven. Arabian Scent! Voeg ze toe!

Leave a Reply