Mannen Luchtjes > Blog > Goedkope parfums voor heren

Goedkope parfums voor heren

Helaas zijn de meeste parfums duur en zijn er weinig goedkope parfums beschikbaar voor heren. Wij willen natuurlijk dat iedereen een lekkere parfum kan kopen en hebben daarvoor een top 3 van goedkope en lekkere parfums uitgezocht.

Deze parfums zijn niet alleen op prijs geselecteerd, maar ook op best beoordeelde geuren.

Top 3 goedkope parfums mannen

1. Adidas – Pure Game

Pure Game van Adidas is een houtachtig kruidige geur voor heren. Top: Grapefruit, Mandarijn, Basilicum, Peper. Midden: Lavendel, Guaiac hout, Cipres. Basis: Sandelhout, Patchouli, Wierook, Tonkaboon.

Een parfum is vaak leuk om als kado en vooral de goedkopere prijs van de parfum van Pure Game maakt het leuk om weg te geven. Pure Game is vaak in de aanbieding en daarom bevelen wij deze geur zeker aan.

Meer informatie, bestellen of reviews bekijken? Bekijk alles over Pure Game van Adidas.

2. Playboy – Malibu

Playboy Malibu

Playboy Malibu is 1 van de bekendste geuren van Playboy ooit gemaakt. Deze geur is een combinatie van frisheid met een echte mannelijke geur. Ook vinden vrouwen deze parfum vaak zeer aantrekkelijk.

Wat ons betreft is Malibu van Playboy zeker 1 van de beste in het goedkope segment parfums. Deze heerlijke eau de toillette parfum heeft een vaste laag prijs.

Meer informatie, bestellen en reviews over Malibu van Playboy.

3. Blue Stratos

Blue Stratos - Eau de Toilette

Blue Stratos eau de toilette is een echte mannen parfum met een unieke geur sensatie. Deze geur blijft vaak lang hangen en zal niet onopgemerkt blijven. Blue Stratos staat bekend om zijn echte mannelijke geuren.

Ook persoonlijk vinden wij deze parfum echt een aanrader. Aan de ene kant is het wel een goedkope parfum, maar dat doet helemaal niks af van zijn geur. Enige nadeel is dat de geur niet heel lang blijft hangen.

Wil je meer informatie en prijzen van Blue Stratos of wil je deze goedkope parfum online bestellen? Bekijk alle informatie over de parfum Blue Stratos.

Welke goedkope parfum mag niet in deze lijst ontbreken? Laat hieronder een reactie achter.

Top 10 mannengeuren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *