Armani parfum heren

Op zoek naar heerlijke Armani parfum voor heren? U vindt hier alle Armani eau de toilette, eau de parfum en aftershave herengeuren! Onder andere de grote succes van de Armani parfum voor heren: Armani Code, Armani Acqua Di Gio Homme Essenza en Armani Acqua Di Gio Homme! Bekijk snel alle Armani heren parfum!

Armani Code Men – Eau de Toilette

Armani Code parfum heren - Eau de ToiletteArmani Code is een heerlijke eau de toilette van Armani. Armani Code parfum heeft een frisse, maar krachtige geur. De geur heeft verschillende ingrediënten, zoals citrusvruchten, bergamot en citroen. Deze Armani parfum heren is een heerlijk parfum die elk moment van de dag gedragen kan worden. Een sensuele geur die net als de meeste Armani heren parfums als verleidelijk en zeer geliefd bij de vrouwen is.

Meer informatie, prijzen en reviews over de Armani heren parfum Armani Code!

Armani Acqua Di Gio Homme – Eau de Toilette

Armani Acqua Di Gio Homme - Eau de ToiletteAcqua di Gio Homme is één van zeer succesvolle geur van de Armani parfum lijn. De frisse eau de toilette geur heeft veel verschillende ingrediënten, zoals jasmijn, rozemarijn, citrusnoten wat zorgt voor frisse eenvoudige geur. Deze mannengeur is ook zeer geliefd bij de vrouwen. De heren parfum van Armani is een groot succes in de parfum wereld en staat ook in onze top 10 mannengeuren!

Meer informatie en reviews over Armani Acqua Di Gio Homme.

Armani Essenza – Heren Parfum

Armani Acqua Di Gio Homme Essenza - Heren ParfumAcqua Di Gio Essanze de heerlijke eau de parfum van Armani. Deze unieke parfum is in 1996 door Armani uitgebracht. Acqua Di Gio Essenza is een heerlijke frisse parfum met een sterke geur die wordt bestaat uit elementen van het  sprankelende citrus, bergamot en grapefruit. Essenza is de nummer 1 in de eau de parfum top 10!

Meer informatie en reviews over de lekkerste eau de parfum Armani Acqua Di Gio Homme Essenza.

Armani Emporio Lui – Eau de Toilette

Armani Emporio Lui - Eau de Toilette

Niet een heel bekende parfum van Armani, maar zeker wel een lekkere eau de toilette geur. Emporio Armani heren parfum heeft aroma’s van bergamot, citroen, mandarijn, appel, cyclaam, roos, jasmijn, cerderhout, musk, tonkaboon en sandelhout. Er hoeft maar weinig van de parfum op gedaan te worden om de hele dag te kunnen genieten! Wat ons betreft een aanrader als je eens een andere parfum wil!

Meer informatie, reviews en prijzen over de heren parfum Armani Emporio Lui.

Armani Acqua Di Gio – Aftershave Balsem

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - Aftershave BalsemEen heerlijke aftershave balsem van de Armani parfum lijn. Heeft grotendeels dezelfde ingrediënten als alle andere geuren van Armani.  Geïntroduceerd in 1996. Ben je een echte fan van de Armani parfums dan is deze aftershave balsem ook zeker wat voor jou!

Meer informatie, prijzen en reviews over Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme.

Armani Diamonds Men – Eau de Toilette

Armani Diamonds Men - Eau de ToiletteArmani parfum Diamonds voor heren is weer een groot succes van Armani. Een heerlijke frisse eau de toilette zoals we die kennen van Armani. Maakt gebruikt van citrus en bergamot. Verrassend is de peper die erin verwerkt is dat zorgt voor een warme sterke geur. Ceder is de basisnoot van Diamonds for Men. Ideaal cadeau om iemand eens mee te verrassen!

Meer informatie en reviews over de parfum Armani Diamonds Men?

Giorgio Armani Mania Men – Eau de Toilette

Giorgio Armani Mania Men - Eau de Toilette

Mania Men is een heerlijke frisse eau de toilette van Armani. Een echt heren parfum met een sterke geur. Heeft verschillende ingrediënten die een heerlijke aroma vormen. Deze parfum is ook zeer geliefd bij de dames en zeker een aanrader.

Meer informatie en reviews over de heren parfum Giorgio Armani Mania Men.

Armani Code – Aftershave Lotion

Armani Code - Aftershave LotionEen heerlijke aftershave lotion die goed voor de huid is. Zorgt goed voor de gevoelige huid naar het scheren en zorgt dat die gekalmeerd wordt door de allantoïne. Deze heerlijke lotion wordt veel gebruikt voor mannen die houden van een aftershave met een heerlijke geur! Zeker een aanrader als je op zoek ben naar een goede lotion die kalmeert!

Meer informatie en reviews over Armani Code Aftershave Lotion.

Over Armani heren parfum?

Giorgio Armani werd in 1934 geboren in Italië. In 1974 startte hij zijn eerste bedrijf op in Milaan, het centrum voor Italiaanse mode. In 1982 introduceert hij zijn eerste dames parfum ‘Armani’, deze geur werd opgevolgd door een aantal successen, zoals Acqua di Gio en Armani Code.