Gucci parfum voor heren

Op zoek naar lekkere Gucci parfum? Op deze pagina vindt u een lijst van alle Gucci eau de toilette herengeuren!

Gucci Guilty Men – Eau de Toilette

Gucci Guilty voor mannen is een provocerende en uitdagende geur. Guilty is een krachtige mix van opwinding, allure en sensualiteit. De man herkent instinctief een sterke vertegenwoordiging van zichzelf in deze geur. De geur bevat onder andere patchouli, oranje bloesem, ceder, citroen en lavendel. Verleidelijk en ondeugend!

Meer informatie en reviews over Gucci Guilty Men.

Gucci by Gucci Men – Eau de Toilette

Gucci by Gucci Men staat voor de moderne man met een beetje klassiek. Een uniek parfum met de ingrediënten; bergamot, viooltjes, wierook, jasmijn, tabak, peper, cederhour, patchoeli en amber. Gucci zet met dit parfum een typische Gucci man neer, heerlijk, mannelijk en verleidelijk.

Meer informatie en reviews over Gucci by Gucci Men.

Gucci Guilty Pour Homme Guilty Intense – Eau de Toilette

Het huis van Gucci brengt ons deze uitdagende en ondermijnende geur. De kracht van de geur toont dat macht een spel is en dat hij klaar is om te spelen. Limoen en lavendel gemixt met een vleugje koriander kenmerken de topnoten van deze geur. Olie van bittersinaasappelbloesem en oranjebloesem vormen het hart van de geur. Patchouli legt de basis. Een unieke geur met een vleugje amber- en leerextracten, voor de avontuurlijke en zelfverzekerde man.

Meer informatie en reviews over Gucci Guilty Pour Homme Guilty Intense.

Gucci Pour Homme II – Eau de Toilette

Gucci Pour Homme II is de opvolger van de succesvolle pour Homme. Deze lekkere mannelijk geur zorgt voor aantrekkingskracht en maakt je sexy en succesvol en heeft een verlokkelijke en sensuele stijl. De geur noten die hiervoor zorgen zijn ; bergamot, viooltjes, kaneel, piment, zwarte thee, miree, witte muskus en hout.

Meer informatie en reviews over Gucci Pour Homme II.

Gucci by Gucci Sport Men – Eau de Toilette

Gucci by Gucci Sport voor hem is een koele, frisse geur die onder andere citrus bevat. De geur biedt een totaal nieuwe ervaring voor mannen. De geur combineert de eigenschappen van de actieve levensstijl van een Gucci man met de sappigheid van grapefruit en fruitigheid van groene vijgen. Tot slot nog de houtachtige geur van patchouli en de sensatie is compleet!

Meer informatie en reviews over Gucci by Gucci Sport Men.