Hugo Boss parfum voor heren

Op zoek naar heerlijke Hugo Boss parfum? Op deze pagina vindt u een lijst van alle Hugo Boss eau de toilette en aftershave geuren!

Hugo Boss Bottled Men – Eau de Toilette

De spirit van Hugo Boss gevangen in één flesje, in een geurtje, Bottled: de klassieke waarden elegantie en stijl van deze zeer mannelijke geur stimuleren de zintuigen met de hoofdnoot rode appel, die wordt geaccentueerd door het subtiele kruid kaneel en ondersteund door een zacht bloemige hartnoot (het fris groene effect van geranium). Het zachte, hout- en amberachtige karakter van de basisnoot is de finishing touch van deze buitengewone diepe en warme geur.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Bottled Men.

Hugo Boss Orange Made For Summer – Eau de Toilette

Een frisse geur die een explosie van energie uitstraalt. Deze speciale zomereditie is geïnspireerd op de spontaniteit, vrijheid en passie van Boss Orange. Met aroma’s van mint, passievrucht en amber. De meest frisse geur van Hugo Boss.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Orange Made For Summer.

Hugo Boss In Motion – Eau de Toilette

Boss in Motion is een frisse, sensuele geur die perfect is voor de moderne man. Een energieke geur voor de energieke man. Met een oriëntaalse fougère van zoetige en kruidige oliën en frisse, houtachtige noten. De hoofdnoot getuigt van een sprankelend geheel van lichte en prikkelende sinaasappelgeuren, dat de basisnoot zijn vitale frisheid verleent. De hartnoten verspreiden energie met kaneel, kardemom en muskus. De basisnoot van deze uitgesproken moderne, mannelijke geur met een vleugje bos en muskus straalt zelfbewustzijn en sensualiteit uit.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss In Motion.

Hugo Boss Man – Eau de Toilette

HUGO van Hugo Boss is een heerlijke geur die in een ongebruikelijke flacon zit en opvalt door zijn avantgardistische combinatie van een intense, frisse zeebries en een kruidige, mannelijke houtnoot. Groene, aromatische geurnoten zijn perfect in harmonie met de aquatische hoofdnoot en de onmiskenbare geur van appeltjes.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Man.

Hugo Boss Just Different – Eau de Toilette

Hugo Just Different is een innovatieve, mannelijke fougère-geur die is geïnspireerd door de contrastrijke urban-omgeving, waarin de HUGO-man zich beweegt. Karakteristiek voor de geur is het onverwachte samenspel van de verschillende ingrediënten, een verrassende combinatie van verfrissende coolness en weldadige warmte.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Just Different.

Hugo Boss Men Baldessarini Ambre – Eau de Toilette

Hugo Boss Baldessarini is een geur voor echte mannen met een sterk akkoord van wiskey. De voornamelijke noten zijn rode appel, amber, eikenhout en manderijn. Ook zit er een vleugje vanille in deze eau de toilette.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Men Baldessarini Ambre.

Hugo Boss Dark Blue – Eau de Toilette

HUGO Dark Blue – een geur tussen coolness en hartstocht. Provocatief. Opwindend. Buitengewoon. De flacon in de vorm van een cocktailshaker staat symbool voor deze geur: de hoofdnoot is prikkelend-koel, van limoen en pink grapefruit. De hartnoot is kruidig en de basis wordt gevormd door harsen en akkoorden van wildleer en tabak.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Dark Blue.

Hugo Boss XY – Eau de Toilette

HUGO XY van Hugo Boss is een markante, bijzondere compositie van levendige, ijzig-frisse noten en groene kruiden. Dankzij de exclusieve time-release-technologie blijft de geur uitzonderlijk lang op de huid aanwezig. Deze kruidige, groene geur past perfect bij HUGO XX, de geur van uw partner.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss XY.

Hugo Boss Red – Eau de Toilette

Het concept van Hugo Red: Verleg grenzen. Dit kan vanaf januari met de nieuwe parfum Red van Hugo Boss voor mannen. Het luchtje zit in een rode flacon waarvan de kleur verandert als reactie op de warmte van de hand. Zeer speciaal dus!

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Red.

Hugo Boss Element – Eau de Toilette

Hugo Boss Element is ontwikkelt voor de stedelijke reiziger die weet hoe hij door de stad moet navigeren. Deze geur zorgt er voor dat je overal in je element bent! De geur brengt creativiteit en passie naar boven. Hugo Boss Element beschikt over de basiselementen van lucht, water, vuur en aarde. Bevat ingrediënten als citrus, gember, koriander, cederhout en muskus.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Element.

Hugo Boss Energise – Eau de Toilette

HUGO Boss Energise: levenslust ontmoet energie. Deze frisse, dynamische geur is bijzonder mannelijk dankzij zijn kruidige karakter. De flacon in de stijl van een opgeladen batterij onderstreept de urban energie van deze geur.

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Energise.

Hugo Boss Bottled – Aftershave Lotion

De Hugo Boss Bottled Aftershave in een fles heeft klassieke waarden van elegantie en stijl. Een lekkere geur door de subtiele kruidigheid van kaneel en ondersteund door een bedauwd florale noot (met de knapperige groene effect van de geranium).

Meer informatie en reviews over Hugo Boss Bottled Aftershave Lotion.