Paco Rabanne parfum voor heren

Op zoek naar heerlijke Paco Rabanne parfum? Op deze pagina vindt u een lijst met alle Paco Rabanne eau de toilette herengeuren! Wat is jouw favoriete Paco Rabanne parfum?

Paco Rabanne 1 Million – Eau de Toilette

Paco Rabanne’s 1 Million is een zeer populair parfum voor de moderne en elegante man met zelfvertrouwen. De flacon in de vorm van een goudstaaf symboliseert de luxe waar deze parfum voor staat. De ingredienten als: sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, roos, kruiden, leder, houtkenmerken, amber en patchouli zorgen voor mannelijke en sensuele geur.

Meer informatie en reviews over Paco Rabanne 1 Million.

Paco Rabanne Black XS – Eau de Toilette

De nieuwste geur van het merk Paco Rabbane. Een geur voor sexy, stoere mannen met veel energie en charme. Laat je verleiden door de zwarte flacon en hul je in een zoete en frisse mengeling van citroen, praline, kaneel, amber, patchoeli en hout extracten.

Meer informatie en reviews over Paco Rabanne Black XS.

Paco Rabanne Pour Homme – Eau de Toilette

One Million van Paco Rabanne is binnen no time een razende hit geworden en is niet meer weg te denken uit het assortiment mannen parfums. Met een robuuste gouden uiterlijk zorgt dit flesje al voor een interessante verschijning. Het parfum is een combinatie van fris en zoet en brengt een onnoemlijke aantrekkingskracht met zich mee. Dit parfum doet zijn naam eer aan en is inderdaad One in a million!

Meer informatie en reviews over Paco Rabanne Pour Homme.