Tommy Hilfiger parfum voor heren

Op zoek naar heerlijke Tommy Hilfiger parfum voor heren? Op deze pagina vindt u alle heerlijke Tommy Hilfiger eau de toilette en eau de cologne mannengeuren! Kijk snel verder voor alle Tommy Hilfiger parfums!

Tommy Hilfiger Tommy – Eau de Toilette

Tommy Hilfiger parfum TommyEen pittige en frisse geur voor de moderne en zelfbewuste man. De eerste eau de toilette heren parfum die Tommy Hilfiger heeft gemaakt en een zeer groot succes is. Het is 1 van de meeste verkochte geuren en ruikt heerlijk.

Meer informatie en reviews over Tommy Hilfiger Tommy.

 

Tommy by Tommy Hilfiger – Eau de Cologne

Tommy by Hilfiger EdC parfumIn 1995 kwam Tommy Hilfiger met een revolutionaire nieuwe geur voor alle jonge mannen. Avontuurlijk en fris zoals alleen Tommy Hilfiger dit kan vertalen in een heerlijke geur!

Meer informatie en reviews over Tommy by Tommy Hilfiger.

 

Tommy Loud Men – Eau de Toilette

Tommy Hilfiger LoudTommy Loud for Men is een frisse geur met noten van o.a. patchouli, roos en tabak.

Meer informatie en reviews over Tommy Loud Men.

 

Tommy Boy Eau de Prep for Men – Eau de Toilette

Tommy Boy parfumTommy Hilfiger Boy Eau de Prep is de sportieve en elegante variant van de originele Tommy Boy. Het bevat noten van o.a. witte peper en groene mos.

Een heerlijke parfum voor de sportieve man! Meer informatie over Tommy Boy!

 

Over Tommy Hilfiger parfum

Tommy Hilfiger parfum komt van de Amerikaanse modeontwerpen Tommy Hilfiger welke geboren in in 1951. Hij richte zijn eigen merk “Tommy Hilfiger” op met zijn eigen winkel, welke helaas failliet is gegaan. In New York bij het bedrijf Murjani heeft hij zichzelf naar de top gewerkt en is nu een miljarden bedrijf. De eerste Tommy Hilfiger parfum noemde hij Tommy en is nog steeds een groot succes in de parfumerie.