Versace parfum voor heren

Op zoek naar lekkere Versace parfum voor heren? Op deze pagina vindt u heerlijke Versace eau de toilette geuren voor mannen! Bekijk nu alle lekkere mannengeuren en lees alles over Versace!

Versace Dreamer – Eau de Toilette

Versace DreamerVersace Dreamer is een transparante parfum voor de krachtige man die geen grenzen kent. De geur is opgebouwd uit 3 lagen, de eerste laag is de geur van warme seizoenen, de tweede laag bevat delicate en zoete geuren en de laatste laag bestaat uit warme, houtachtige geuren. Een geur om bij weg te dromen…

Meer informatie en reviews over Versace Dreamer – Eau de Toilette

Versace L’Homme – Eau de Toilette

Versace l'HommeMet deze klassieke geur van Versace zit je nooit verkeerd. Van casual tot zakelijk, de kruidige en frisse geur kan overal bij gebruikt worden. De noten van fruit, jasmijn, muskus, hout, patchouli, roos en leer kenmerken deze echte klassieker.

Meer informatie en reviews over Versace L’Homme – Eau de Toilette

Versace Baby Blue Jeans – Eau de Toilette

Versace Baby Blue JeansDe Versace Baby Blue Jeans is verpakt in een stijvolle drank look-a-like fles en weerspiegelt de jeugdcultuur van de man. De geur bevat noten als lavendel, amber, citrus, limoen, mandarijn en is zeer geschikt voor jonge mannen. De geur is niet te zwaar en niet te licht, kruidig en een beetje houtachtig. Voor een schoon en fris gevoel.

Meer informatie en reviews over Versace Baby Blue Jeans – Eau de Toilette

 

Versace Pour Homme – Eau de Toilette

Versace Pour HommeEen hartstochtelijk en mannelijk parfum voor de zelfverzekerde man. Bergamot, geraniums, hyacinten, ceder hout, amber, tonkaboon, muskus en oud hout zorgen voor een spannend parfum dat je de gehele dag fris en mannelijk laat voelen.

Meer informatie en reviews over Versace Pour Homme – Eau de Toilette

 

Versace Blue Jeans – Eau de toilette

Versace Blue JeansVersace Blue Jeans een herengeur perfect voor elke man. Het parfum is een mix van citrus, limoen, patchouli en sandelhout.

Tip: Deze heerlijke Versace parfum is leuk om kado te geven!

Meer informatie en reviews over Versace Blue Jeans – Eau de toilette

 

Over Versace parfum

Versace parfum komt van het bekende Italiaanse modemerk Versace en is 1 van de beste merken. Het merk is door Gianni Versace opgericht in 1978. Versace maakt naast kleding & parfum ook accessoires, make-up en servies. Sinds 1995 heeft Versace ook een Home Signature lijn, die onder andere meubels, verlichting, woonaccesoires en carpetten in de collectie heeft. Bekende Versace parfum is Dreamer die zeer gelieft is bij heren.