Yves Saint Laurent parfum heren

Op zoek naar heerlijke Yves Saint Laurent parfum? Op deze pagina vindt u een lijst met alle Yves Saint Laurent eau de toilette herengeuren!

Yves Saint Laurent Kouros – Eau de Toilette

Yves Saint Laurent KourosYves Saint Laurent Kouros Eau De Toilette is een klassieke topper, al decennia lang. Deze geur bestaat uit een mix van artemisia, wilde kruiden, anjer, koreander, vetiver, patchouli, eikenmos, roos, jasmijn, vanilla, galbanum en wierook.

Meer informatie en reviews over Yves Saint Laurent Kouros.

 

YSL Opium Pour Homme – Eau de Toilette

Yves Saint Laurent OpiumOpium pour homme werd uitgebracht door het modehuis van Yves Saint Laurent in 1995. Opium pour homme wordt gekenmerkt als een scherpe, oosterse en houtachtige geur. De mannelijke geur bezit een mix van vanille, gember, peper en ceder. Het is perfecte geur voor overdag. Opium pour homme is de mannelijke tegenhanger van Opium voor vrouwen. De Opium geuren zijn is sommige landen verboden vanwege de naam. De geur is ontworpen door Jacques Cavallier (Firmenich). De fles is ontworpen door Pierre Dinand.

Meer informatie en reviews over YSL Opium Pour Homme.

Yves Saint Laurent Jazz – Eau de Toilette

Yves Saint Laurent JazzEind jaren tachtig kwam deze geur uit en nog steeds is de geur populair. Een geur die past bij een “easygoing” lifestyle. Voor mannen die van het leven houden, spontaniteit waarderen en daardoor onweerstaanbaar zijn.

Meer informatie en reviews over Yves Saint Laurent Jazz.

 

Yves Saint Laurent l’Homme Libre – Eau de Toilette

Yves Saint Laurent l'Homme LibreYves Saint Laurent L’homme Libre is een aromatische geur met noten van onder andere bergamot, peper, patchouli en violet. Het is een luxe en stoere parfum, ideaal voor de moderne man. De warme, maar toch frisse geur, laat een spoor van onweerstaanbare aantrekkingskracht achter zich.

Meer informatie en reviews over Yves Saint Laurent l’Homme Libre!

Over Yves Saint Laurent parfum

YSL parfum komt van Yves Saint Laurent die op 71 jarige leeftijd is overleden.  Yves Saint Laurent was een revolutionair ontwerper die zijn stempel duidelijk op de mode industrie heeft weten te drukken, en nog steeds bekend staat als de King of Fashion designers. Yves Saint Laurent werkte bij Christian Dior, en werd art director van Dior, waar hij zijn eerste collectie voor het bedrijf lanceerde. Dit was een dusdanig succes dat hij een Neiman Marcus Oscar in de wacht sleepte. Dit succes heeft hem zijn bedrijf doen oprichten in 1966, samen met Pierre Berge, en introduceerde in dit zelfde jaar de ‘smoking-suit’. Het revolutionaire succes van het kledingmerk is de inspiratie voor de hedendaagse Yves Saint Laurent parfum.