Mannen Luchtjes > Blog > Frisse parfums & zomergeuren voor heren

Frisse parfums & zomergeuren voor heren

Ben je op zoek naar een frisse zomergeur voor mannen? Frisse parfums worden steeds populairder onder heren. Het aanbod van zomer- en lente geuren wordt steeds groter.

De top 3 van frisse parfums voor mannen:

1. CK One – Calvin Klein

frisse geur calvin klein ck one

Calvin Klein CK One is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een frisse en sensuele geur. Deze geur kan uitstekend gedragen worden door zowel vrouwen als mannen. CK One bevat noten van onder andere bergamot, kardemom, ananas, papaja, viooltje, roos, nootmuskaat, musk, amber en groene thee. De verschillende soorten ingrediënten zorgen voor de unieke frisse geur.

Calvin Klein CK One is een heerlijke frisse eau de toilette parfum. Wil je deze parfum bestellen, informatie over de prijzen of reviews zien? Bekijk alle informatie over CK One van Calvin Klein.

2. Armani Code – Giorgio Armani

Frisse parfum Armani Code

Armani Code is een frisse parfum ontwikkeld door Giorgio Armani. Code is de eerste oriëntaalse geur voor mannen. De geur is een combinatie van citrusvruchten, bergamot, citroen met zachte tonen van olijfbloesem. De fruitige ingrediënten zorgen ervoor dat deze parfum erg fris en zomers ruikt.

Armani Code is 1 van de lekkere frisse parfums van dit moment. Bekijk nu alle prijzen en reviews van Armani Code van Giorgio Armani.

3. One Summer – Calvin Klein

Frisse eau de toilette Calvin Klein One Summer

One Summer van Calvin Klein is een eau de toilette met een frisse zomerse geur met energieke citrusnoten en de aquatische geur van spattende waterval druppels. De geur geeft het spannende gevoel om in de exotische onderwaterwereld te duiken en het onbekende te verkennen. 

Watermeloen en geplette bladeren gaan in het hart over naar de waterige, groene aroma’s van komkommer en waterlelie. In de basis voegt karwijzaad een vleugje aromatische sensualiteit toe, terwijl pure houtachtige noten van muskus en mos de geur voorzien van een sexy, huidachtige warmte.

Calvin Klein One Summer is een heerlijke frisse unisex geur voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk meer informatie en reviews over One Summer van Calvin Klein

Wat is jouw favoriete frisse parfum voor de zomer of lente? Laat hieronder een reactie achter.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *