Frisse geuren voor mannen

Standaard

Ben je op zoek naar een lekkere frisse geuren? Frisse geuren worden steeds meer verkocht en mannen beginnen dit steeds lekkerder te vinden! Wij hebben speciaal voor jou 3 frisse geuren uitgezocht!

De frisse geur CK One van Calvin Klein

frisse geur calvin klein ck one

Bestel nu de frisse geur CK One!

Calvin Klein CK One is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een frisse en sensuele geur. Deze geur kan uitstekend gedragen worden door zowel vrouwen als mannen. CK One bevat noten van onder andere bergamot, kardemom, ananas, papaja, viooltje, roos, nootmuskaat, musk, amber en groene thee. De verschillende soorten ingrediënten zorgen voor de unieke frisse geur!

Calvin Klein CK One is echt een heerlijke frisse eau de toilette geur. Bekijk meer informatie en reviews van Calvin Klein CK One!

Frisse parfum Armani Code

Frisse parfum Armani Code Armani Code is een frisse parfum van Giorgio Armani. Code is de eerste oriëntaalse geur voor mannen. De geur is een combinatie van citrusvruchten, bergamot, citroen met zachte tonen van olijfbloesem. De fruitige ingrediënten zorgen ervoor dat deze parfum erg fris ruikt.

Armani Code is de lekkerste frisse parfum van dit moment. Bekijk meer informatie en reviews van Armani Code!

Frisse zomerse geur One Summer

Frisse eau de toilette Calvin Klein One Summer

De frisse zomerse geur van Calvin Klein is voordelig te bestellen!

Calvin Klein One Summer eau de toilette is een frisse zomerse geur met energieke citrusnoten en de aquatische geur van spattende watervaldruppels. De geur geeft het spannende gevoel om in de exotische onderwaterwereld te duiken en het onbekende te verkennen. Watermeloen en geplette bladeren gaan in het hart over naar de waterige, groene aroma’s van komkommer en waterlelie. In de basis voegt karwijzaad een vleugje aromatische sensualiteit toe, terwijl pure houtachtige noten van muskus en mos de geur voorzien van een sexy, huidachtige warmte.

Calvin Klein One Summer is een heerlijke frisse unisex geur voor mannen en vrouwen. Bekijk meer informatie en reviews van Calvin Klein One Summer!

 Wat is jouw favoriete frisse geur?

Welke frisse parfum vind jij heel lekker en zouden we moeten toevoegen aan deze 3 frisse geuren? Vul het hieronder in bij de reacties!

Leave a Reply