Eau de parfum voor mannen

U bent op zoek naar een eau de parfum voor mannen! Er zijn veel verschillende geuren die mannen prettig vinden. Wij hebben een breed assortiment aan mannengeuren! Maar waarom zou u kiezen voor eau de parfum?

Waarom eau de parfum?

Eau de parfum heeft een hoog concentratie aan geurstoffen, namelijk 10% tot 20%. Het hoge percentage aan geurstoffen zorgt ervoor dat de geur langer blijft hangen dan bijvoorbeeld eau de toilette. Vaak wordt dit als zeer prettig ervaren, omdat er de hele dag genoten kan worden van hetzelfde parfum. Wilt u liever een iets minder sterk geurtje? Dan kunt u het beste kijken bij eau de toilette of eau de cologne. Niet iedereen zal dit als prettig ervaren, maar dit verschilt per persoon. U kunt zelf verschillende soorten testen om te kijken wat er bij u past.

Top 10 eau de parfum voor mannen

Er zijn veel verschillende lekkere parfums voor mannen, daarom hebben wij voor u de top 10 mannen parfums gemaakt! Hierin vindt u heerlijke eau de parfum die het meest verkocht zijn! Het succes van eau de parfum is vaak te danken aan de sterke geur die lang blijft hangen!

Bekijk hier de top 10 eau de parfum voor mannen!

Naast deze top 10 parfum zijn er nog veel meer heerlijke eau de parfum mannen geuren! Bekijk nu alle eau de parfum geuren voor mannen!

Eau de parfum artikelen

We hebben diverse artikelen geschreven over eau de parfum, bekijk ze allemaal!

Vragen over eau de parfum?

Heeft u meer vragen over eau de parfum? U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier voor al uw vragen over mannengeuren!