Mannen Luchtjes > Eau de toilette voor heren

Eau de toilette voor heren

Ben je op zoek naar een heerlijke eau de toilette parfum? Wij schrijven vaak artikelen over lekkere, populaire, goedkope en frisse eau de toilette mannengeuren. Lees snel verder.

Wat is eau de toilette?

Eau de toilette parfums hebben een hoge concentratie van 5% tot 10% aan geurstoffen. Een eau de toilette parfum is niet te overheersend en vaak redelijk betaalbaar. De geur van eau te toilette blijft een aantal uren hangen. Het is een middenweg tussen eau de parfum en eau de cologne parfums, waarbij eau de parfum sterkere geur heeft en easu de toilette minder sterke geur heeft. Voor heren is eau de toilette de meeste verkocht soort parfum.

Top 10 eau de toilette geuren

We hebben speciaal voor jou een top 10 van eau de toilette parfums voor mannen gemaakt op basis van best beoordeelde en meeste verkochte parfums. Deze lijst is handig als je op zoek ben naar een nieuwe parfum of graag een parfum kado wilt geven aan een man. Eau de toilette parfums dankt zijn succes aan de combinatie tussen prijs en kwaliteit verhoudingen.

Eau de toilette parfum artikelen

We hebben verschillende artikelen geschreven over eau de toilette geuren en parfums. Bekijk hieronder alle eau de toilette parfum artikelen: