Mannen Luchtjes > Blog > Paco Rabanne – 1 Million review

Paco Rabanne – 1 Million review

paco rabanne one million parfum

Paco Rabanne 1 Million parfum is het grootste succes van Paco Rabanne. De geur maakt gebruik van ingrediënten zoals sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, roos, kruiden, leder, houtkenmerken, amber en patchoeli. De combinatie van de verschillende ingrediënten zorgt voor een unieke kruidige, frisse en krachtige parfum.

Paco Rabanne wil met zijn 1 Million parfum iets unieks uitstralen, zoals status, verleiding, luxe, rijkdom. Een soort ideaal beeld wat wat elke man zou willen. De geur is een verleidelijke geur, die ook bij de vrouwen zeer in trek is.

De parfum heeft een zeer krachtige geur, waarbij je niet veel spuitjes hoeft op te doen om de hele dag deze parfum te ruiken. De geur blijft lang hangen, wat als zeer positief wordt ervaren. Doordat je zo weinig hoeft op te doen, valt de prijs van deze parfum uiteindelijk mee.

Over Paco Rabanne

Paco Rabanne is in 1934 in Spanje geboren. Door zijn door adoptie in Frankrijk, zou Francisco Rabaneda door het leven gaan als Paco Rabanne. Paco Rabanne was al zeer snel bekend in modewereld . Na zijn studie architectuur in Parijs, richtte Paco zich op het maken van kostuum en sieraden voor de grote modehuizen. In 1966 toonde hij zijn eerste collectie.

In 1969 begint Paco in de parfum industrie en brengt zijn eerste vrouwelijke parfum op de markt Paco Rabanne Calandre. Een zeer succesvolle parfum die een nog steeds veel verkocht wordt. De eerste mannelijke parfum die daarna kwam was Paco Rabanne pour Homme.  Na een aantal andere bestsellers kwam in 2008 1 van de succesvolste parfum van Paco Rabanne: 1 million.

De vrouwelijke versie Lady Million is verschenen in 2010 en is ook een groot succes onder dames.

Soort parfums van 1 Million

One Million is beschikbaar in veel verschillende vormen:

  • 1 Million – Eau de toilette
  • 1 Million – Intense Eau de toilette
  • 1 Million – Absolutely Gold – Eau de Parfum
  • 1 Million – Deodorant stick
  • 1 Million – Deodorant spray
  • 1 Million – Douchegel
  • 1 Million – Afterhave
  • 1 Million – Aftershave Balsem

Wat vind jij van de 1 Million parfum?

Wat vind jij van de 1 million parfum? Heb jij positieve of negatieve ervaringen over Paco Rabanne – 1 Million? Laat jouw ervaring in de reacties hieronder weten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *