Mannen Luchtjes > Blog > Lekkerste vrouwen parfum volgens mannen

Lekkerste vrouwen parfum volgens mannen

Veel vrouwen zijn benieuwd welke parfum de heren het lekkerst vinden bij de dames. Daarom zijn we op onderzoek gegaan naar de lekkerste vrouwen parfum volgens mannen! Na het succesvolle onderzoek naar de lekkerste mannengeur volgens vrouwen zijn we voor onze vrouwelijke bezoekers op zoek lekkerste vrouwen parfum.

De vraag die we aan alle heren hebben gesteld:

Wat vinden jullie de lekkerste vrouwen parfum?

Inmiddels hebben wij het onderzoek afgesloten en de resultaten verzameld (bedankt iedereen). Tijd voor het resultaat van de lekkerste dames parfum.

De lekkerste vrouwen parfum volgens mannen is geworden:

Lady Million van Paco Rabanne

Lady Million van Paco Rabanne

Paco Rabanne’s Lady Million is een eau de parfum gemaakt voor vrouwen. De parfum is van Paco Rabanne, die ook bekend is van de succesvolle mannengeur 1 Million! Lady Million is geïntroduceerd in de zomer van 2010 en wordt steeds bekender. De parfum wordt gezien als een verleidelijke geur, wat misschien 1 van de redenen is dat mannen hem zo lekker vinden. Lady Million heeft een mooie luxe uitstraling en is daardoor leuk om als cadeau te geven.

De parfum heeft een bloemige en houtachtige geur en heeft ingrediënten zoals, sinaasappel, framboos, neroli, oranje bloesem, jasmijn, honing, patchoeli, citroen en bloem accenten. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een fantastische verleidelijke geur.

Wat ons betreft een terechte winnaar van de beste vrouwen parfum.

Wat vind jij de lekkerste vrouwen parfum? We zijn nog steeds benieuwd wat jij de lekkerste vrouwen parfum vind. Ben je het eens met het resultaat van het onderzoek of vind jij een andere parfum veel lekkerder voor dames? Laat het in de reacties weten.

Op zoek naar meer lekkere parfum voor dames? Bekijk eens onze top 10 damesgeuren.

1 thought on “Lekkerste vrouwen parfum volgens mannen”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *