Lekkerste vrouwen parfum volgens mannen

Standaard

Veel vrouwen zijn benieuwd welke parfum de heren het lekkerst vinden bij de dames. Daarom zijn we op onderzoek gegaan naar de lekkerste vrouwen parfum volgens mannen! Na het succesvolle onderzoek naar de lekkerste mannengeur volgens vrouwen zijn we voor onze vrouwelijke bezoekers op zoek lekkerste vrouwen parfum! De vraag die we aan alle heren hebben gesteld: Wat vinden jullie de lekkerste vrouwen parfum?

Inmiddels hebben wij het onderzoek afgesloten en de resultaten verzameld! We willen iedereen bedankt die gemaild, getweet, gereageerd hebben of op andere manier kenbaar hebben gemaakt wat zij de lekkerste vrouwen parfum vonden! Tijd voor het resultaat van de lekkerste dames parfum!

Lekkerste vrouwen parfum volgens mannen:

Lady Million van Paco Rabanne

Lekkerste vrouwen parfum: Paco Rabanne Lady Million

Lady Million voordelig bestellen?

Paco Rabanne’s Lady Million is een eau de parfum voor vrouwen. De parfum is van Paco Rabanne, die ook bekend is van de succesvolle mannengeur 1 Million! Lady Million is geïntroduceerd in de zomer van 2010 en wordt steeds bekender. De parfum wordt gezien als een verleidelijke geur, wat misschien 1 van de redenen is dat mannen hem zo lekker vinden. Lady Million heeft een mooie luxe uitstraling en daardoor leuk om als cadeau te geven!

De parfum heeft een bloemige en houtachtige geur en heeft ingredienten zoals, sinaasappel, framboos, neroli, oranje bloesem, jasmijn, sambac, honing, patchoeli, citroen en bloemaccenten. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een fantastische verleidelijke geur.

Bekijk nu meer informatie, reviews of bestel de lekkerste vrouwen parfum Lady Million!!

Wat is jouw lekkerste vrouwen parfum?

We zijn nog steeds benieuwd wat jij de lekkerste vrouwen parfum vind! Ben je het eens met het resultaat van het onderzoek of vind jij een andere parfum veel lekkerder voor dames? Je kan het ons in de reacties laten weten! Ben je het eens met de nummer 1? Deel dit onderzoek via jouw social media en laat iedereen weten dat jij Lady Million heerlijk vind!

Op zoek naar meer lekkere parfum voor dames? Bekijk eens onze top 10 damesgeuren!

One Comment

Leave a Reply