Mannen Luchtjes > Blog > Hugo Boss – Energise for men review

Hugo Boss – Energise for men review

In dit artikel vind je een review over 1 van mijn favoriete parfums: Energise van Hugo Boss. Ik heb 2 verschillende parfums die ik altijd koop en draag. Een bekende parfum, die de meeste mensen wel kennen, is de beroemde geur van Jean Paul Gaultier: Le Male. Een andere parfum die minder bekend is onder de grote menigte is Energise for Men, een parfum van Hugo Boss.

Over Energise van Hugo Boss

hugo boss energise for men

Energise for Men van Hugo Boss is een heerlijke frisse geur voor mannen, maar kan ook zeker door vrouwen gedragen worden. Ik vind dat het eigenlijk een unisex parfum had moeten zijn en ze de ‘for men’ weg hadden kunnen laten.

Energise is een eau de toilette, maar heeft een sterke en intense geur die opvalt en vaak lang blijft hangen. Hierdoor hoef je niet zoveel op te doen om de hele dag lekker te blijven ruiken naar deze geur.

De parfum is beschikbaar in kleine en grote flesjes, zoals 40 ml, 75ml en 125ml. Deze parfum van Hugo Boss is gelanceerd in 2005. De geur heeft een jong en verfrissend karakter.

ingrediënten Energise – Hugo Boss:

  • Topnoten: Mandarijn, Kumquat, Roze peper en kruidige Cardemon, Koriander.
  • Midden: Koriander blad, Witte Fresia, Amyris hout.
  • Basis: Cacao bonen.

Met deze parfum krijg je zeker complimenten dat je lekker ruikt.

Hugo Boss – Energise kopen

Wil je Energise van Hugo boss ook bestellen? De parfum Energise is niet zo duur in vergelijking met andere parfums. Een betaalbare prijs voor een unieke geur die lang blijft hangen wat mij betreft. Koop deze parfum vooral als hij in de aanbieding is.

Wat is jouw favoriete parfum? Nu ben ik ook heel benieuwd naar jouw favoriete parfum en jouw mening over Energise van Hugo Boss. Het zou leuk zijn als je die hieronder in de reacties achter laat.

2 thoughts on “Hugo Boss – Energise for men review”

  1. Ik kocht Energise van Hugo Boss voor het eerst in 2005 gedurende één van de zwaardere periodes in mijn leven. Parfum is voor mij emotie en als ik deze Eau de Toilette ruik word ik vrolijk. Door het grote aanbod (huidige verzameling van 80+ flessen) uit het oog verloren maar vandaag online een 125 ml besteld dus ik kijk uit naar morgen.

    1. Bedankt voor het delen Michel. Mooi om te zien dat parfums ook persoonlijke betekenis en een verhaal kan hebben.

      Geniet van deze prachtige parfum.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *