Hugo Boss – Energise for men

Standaard

Een blog over mijn favoriete parfums! Ik heb 2 geuren die ik meestal koop of vraag voor mijn verjaardag. Een bekende parfum, die de meeste mensen wel kennen, is de beroemde geur van Jean Paul Gaultier: Le Male! Een andere parfum die iets minder bekend is onder de grote menigte, maar wel mijn favoriet is: “Hugo Boss – Energise for Men“.

Over Energise for men

hugo boss energise for menHugo Boss – Energise for Men is een heerlijke frisse geur voor mannen, maar kan ook zeker door vrouwen gedragen worden. Energise is een eau de toilette, maar heeft een sterke geur en blijft vaak lang hangen. Hierdoor hoef je niet zoveel op te doen om de hele dag lekker te blijven ruiken naar deze parfum. De parfum is beschikbaar in kleine en grote flesjes, zoals 40 ml, 75ml en 125ml. Deze parfum van Hugo Boss is gelanceerd in 2005! De geur heeft een jong en verfrissend karakter.
Topnoten: Mandarijn, Kumquat, Roze peper en kruidige Cardemon, Koriander.
Midden: Koriander blad, Witte Fresia, Amyris hout.
Basis: Cacao bonen.

Met deze parfum krijg je zeker complimenten dat je lekker ruikt 😉

Hugo Boss – Energise for men bestellen?

De parfum Energise is niet zo duur in vergelijking met andere parfums! Wil jij deze eau de toillette ook bestellen? Je vind hieronder de beste deals voor mijn favoriete parfum!

Beste deals voor Hugo Boss – Energis for Men
Bol.com: €54,93 – 125ml

Reclame Hugo Boss – Energise

De (oude) reclame van Hugo Boss voor haar nieuwe parfum Energise for Men!

Jouw favoriete parfum?

Nu ben ik ook heel benieuwd naar jouw favoriete parfum! Het zou leuk zijn als je die hieronder in de reacties achter laat! Ik ben ook benieuwd wat jij vindt van de parfum Energise van Hugo Boss! Laat je een reactie achter? 🙂

One Comment

  1. Ik kocht Energise van Hugo Boss voor het eerst in 2005 gedurende één van de zwaardere periodes in mijn leven. Parfum is voor mij emotie en als ik deze Eau de Toilette ruik word ik vrolijk. Door het grote aanbod (huidige verzameling van 80+ flessen) uit het oog verloren maar vandaag online een 125 ml besteld dus ik kijk uit naar morgen.

Leave a Reply